2013. február 4.

21. fejezet /2.rész/ - Love Me Like You Do

Hey sweeties!
Nem tudom mennyire vártátok már ezt a részt, de én speciel nagyon. Nem csak azért, mert 'az' van benne, hanem mert rég nem írtam ilyesmi fejezetet, és az igazat megvallva elég kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nem lett túl hosszú, de ennél volt rövidebb is, útolga egészítgettem ki dolgokkal. Nem akartam túl perverzbe átmenni, bár én ezt nem sorolnám a +18-as kategóriába, mert szerintem semmi olyat nem írtam le. Na de ezt döntsétek el ti! És hogy fokozzam a hatást, képeket is kreáltam hozzá nektek, nekem személy szerint az első a kedvencem (nyálcsorgatás). Amúgy új rész van a másik blogomon, ott is szívesen várom a véleményeket! Mit írhatnék? Jó olvasást, várom a kommenteket! Remélem, hogy a rövidsége ellenére tetszeni fog.
Love, Diana


Love Me Like You Do (+18) 
I like how your eyes complementing your hair. The way that them jeans fit is making me stare. Promise, I’ll be here forever, I swear. Our bodies touching while you Love Me Like You Do.
 - - - - - - - - - - -
A hotelszoba ajtaja hatalmasat csattant mögöttünk, amit valószínűleg még lent is hallottak volna, ha nincs ekkora buli. Nyelveink táncot jártak, Justin kezei a szoknyám alatt kutakodtak. A kintről szűrődő zene egyre jobban spannolt mindkettőnket. Durván ugrottam Jus csípőjére, aki egy nyögéssel nyugtázta, hogy hozzáértem férfiasságához. Lábaimat dereka köré fogtam, míg Ő a fenekem alá csúsztatta a kezét, így tartott meg. Esetlenül bukdácsoltunk keresztül a szoba padlóján hagyott táskáktól, egyszer majdnem el is estünk.

Justin óvatosan tett le az ágyra s mászott fölém. Pólóm alatt simogatta a hasamat, aztán ismét az ajkaimra tapadt. Kezdeti, gyengéd és kínzó lassú csókja hamarosan felhevült és egyre jobban kezdte élvezni mind Ő, mind én. Ujjaimat a pólója alá helyeztem, aztán a kezem is becsusszant. Már érezni kidolgozott, kockás hasát is fenomenális volt.

Feltérképeztem minden izmát, ahol értem, simogattam, amit Ő néha egy-egy nyögéssel nyugtázott. Lassan és figyelmesen ült mindössze egy kicsit rá a csípőmre. Felemeltem a testem, így könnyebb volt levenni a felsőmet, ezáltal plusz élvezetet is okoztam azzal, hogy teljesen nekinyomtam magam. Testem érintésétől ismét egy nyögés hagyta el a száját.
Hirtelen mozdulattal fejtettem le róla a rajta lévő zakót és fehér pólót. Tarkójánál fogva húztam magamhoz egy csókra, míg Ő a szoknyám alatt kalandozott, s kezdte lehúzni azt. Kezei égették a bőrömet, mohón akartak egyre többet és többet. Néhány másodpercnyi szégyenlőség kapott el, mikor nadrágja gombjának felé közelítettem, de ez abban a pillanatban el is szállt. Kigomboltam a ruhadarabot, kézfejemet pedig egyre közelebb helyeztem ahhoz a bizonyos testrészéhez. Jus már valahol a szoknyámban járt, leszállt a csípőmről, ezáltal szabadított ki a szoknya fogságából. Térdén kezdte támasztani magát, így mindkét kezével tudta bebarangolni a testemet. Egyik a combom belső felét simogatta, másik a melltartóm csatját kereste határozottan a sötétben.

Folytatva be nem fejezett cselekvésemet, és mert elhatároztam, hogy megteszem, ismét a nadrágja körül kezdtem kutakodni. Kicsit húztam csak le, így kivillant fehér boxere is. Justin a mellem körül tevékenykedett, mikor kezemet a férfiasságára helyeztem. Megszakította a kényeztetésemet és nyögések közepette bámult farkasszemet velem. A buliban azt hittem, ennél elborultabb pillantása már nem lehet, de ahogy egyre jobban kezdtem őrjíteni, úgy borult el a pillantása. A szeme teljesen más embert vélt mutatni, mint amilyen valójában volt. A kedves pillantását felváltotta a vággyal teli. Szemeivel szinte felfalt, és hogy tovább húzzam az agyát a szabad kezemmel akárhányszor hozzámért, eltoltam.

- Chanel. – nyögte a fülembe. Durván rántotta el a kezemet, s szabadította meg magát a nadrágjától.
- Hm? – kérdeztem, vagyis csak szerettem volna, mert ebből egy nyögés lett. Jus a bugyimban kalandozott. Erőteljesen nyomta magát hozzám, teljesen éreztetve: tényleg akarja. Boxere mérete egyre kisebb lett. Közben volt, hogy pár pillanatra elbizonytalanodtam, de Justin érintései és kényeztetése visszahozott a helyzethez.

Kint továbbra is tombolt a zene, ami szintén extázisba hozott. Jus a bugyimmal volt elfoglalva, miközben a fülcimpámat harapdálta. Idegesen túrtam bele a hajába. Tudtam, mi következik: visszakapok mindent. Percekig időzött, amit én erélyes nyögésekkel nyugtáztam. Maradék erőmmel kezdtem lefejteni róla az utolsó rajta maradt texilt, közben velem ellentétben Ő gyorsan húzta le rólam az alsóneműmet. Egy pillanatra megállt, s fülembe suttogva adott utasításokat.

- Felső fiók, jobb oldal. – értetlenül kezdtem kutatni az éjjeliszekrény fiókjában, amikor megtaláltam, amit kerestem. Egy óvszer volt. Justin határozottan helyezte fel azt. Egy másodperc sem telt el, de máris éreztem. Ahogy egymásé lettünk, mindkettőnk száját nyögések hagyták el. Mint ahogy a csókban is, a felettem lévő fiú itt is a kezdeti lassú tempót preferálta – csakhogy nekem ez már nem nagyon jött be.
- Gy-gyorsabban. – ziháltam a fülébe. Kérésemnek eleget téve egyre nagyobb tempóra kapcsolt. Ajkain nem értek össze, de súrolták egymást és szinte egymás szájába nyögtünk. A kintről beszűrődő zenéhez igazodva kapcsoltunk egyre gyorsabb tempóra. Idegesen markolásztam az alattunk lévő takarót.

Minden egyes lökéssel őrültebb lettem, úgy éreztem, itt fogok meghalni. Fejem hátrabicsaklott, a hátam megfeszült. Justin megragadta takarót markolászó kezeimet és összekulcsolta ujjainkat. Nem akartam szólni neki, hogy fáj, ahogy szorítja, de ez az érzés eltörpült amellett az eufória mellett, amely minden egyes lökéssel nagyobb lett. Lábaimat a dereka köré fontam, így még egy adag élvezetet adva mindkettőnknek. Minden izmom megfeszült majd egy hatalmas nyögés hagyta el a számat. Átlépve azon a bizonyos kapun, amit a gyönyör kapujának is neveznek, Justin egyre erősebben kezdte szorítani a kezemet mielőtt az Ő száját is egy hatalmas nyögés hagyta el.

Zihálva váltunk el egymástól. Justin fáradtan gördült le mellém, de a kezemet még mindig fogta. Szorosan bújtam hozzá, Ő pedig betakart minket.
- Nagyon szeretlek, Shawty. – puszilta meg a homlokomat. A beáramló zene hangos volt, de mégis hallottuk egymást.
- Én is szeretlek, JuJu. – bújtam hozzá még jobban.

Sokáig nézegettem, csakúgy, mint Justin. Hajnali ötkor csendesült el minden. A szobát JuJu édes szuszogása töltötte be, percekkel később pedig én is álomországban jártam már..

14 megjegyzés:

  1. Kedves Diana! :)
    Először is áhhh.. Imádtam!^^ Ahhoz képest, hogy azt írtad még nem írtál ilyen fejezeteket nagyon jó lett! :) Nem volt túl durva semmi, az egészt szuperül megírtad. Nekem személyszerint nagyon tetszett! :P Gratula hozzá! :) Mint mindig most is nagyon várom már a folytatást! :)
    Ui: Ó, és szeretném megköszönni, hogy ezzel a fejezettel feldobtad a napom, mert pocsék egy hétfőn vagyok túl.:/ Szóval köszi!^^
    Puszi: Jenny.<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm és örülök, hogy tetszett. Nem akartam bele semmi olyan durvát, mert nem egy pornóregényt írok, és tudom, hogy sokszor igenis átmegy undorítóba a dolog.
      Nincs mit köszönni, nekem is pocsék volt a hétfőm, de amint elolvastam a megjegyzéseket máris jobb lett. Köszönöm!
      Love, Diana

      Törlés
  2. Kedves Diana!

    Nem jutok szóhoz..:) Aztaa!!:) Ezt leírni se tudom,hogy mennyire,de mennyire jó lett..:) imádtam♥ és nem csak 'az' miatt..:) Nagyon szépen leírtad,szerintem ennél romantikusabban és szebben nem is lehetett volna leírni.:) Gratulálok!:) Ahhoz képest,hogy még soha nem írtál ilyet,igazán meglepett,mert tökéletesen leírtad!♥ Már nagyon vártam a folytatást,ahhoz képest,hogy csak tegnap olvastam el,de már tűkön ülve vártam..:) Feldobtad a napomat,nekem is mint az előttem szólónak is szar hétfőm volt,de hála neked,most már sokkal jobban vagyok!:) már alig várom a folytatást! xoxo :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Juj, nagyon aranyos vagy, köszönöm! Féltem, hogy milyen lesz, de ebből az egészből tényleg inkább egy romantikusabb valamit akartam kiügyködni és ezek szerint sikerült :D Nekem sem volt jobb hétfőm, de majd csak sikerül túlélni ezt a hetet.
      Köszönöm hogy írtál!
      Love, Diana

      Törlés
  3. Úr Isten!! Ez valami fantasztikus lett!! Ahhoz képest, hogy nem írtál még ilyen részt fantasztikus lett!! Eddig is nagyon vártam a folytatást, de most már kezd fúrni a kíváncsiság, hogy mikor hozol nekünk új részt!
    Siess kérlek a következő résszel, mert kíváncsi vagyok! :DD
    Köszönöm a részt! És további sok sikert! ;) ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm :D Külön ilyet még nem írtam, bár azt hiszem a Stole My Heart-on volt egy, de az sem volt ilyen részletes. A következő rész a terveim szerint vasárnap érkezik, de szombaton lesz új rész a Be Alright blogomon is.
      Igyekszem sietni és köszönöm a jókívánságot!
      Love, Diana

      Törlés
  4. Hi, Shawty ♥!

    Hát ez..ez...OMG...nem tudok írni :( Imádtam, minden egyes szavát ♥ :$ Ha szabad ilyen szóval illetnem: k*rwa jóó lett, drága perverztárs ♥ <3 :$ Imádtam, hogy mindent részletről részletre leírtál, kezdek abban a hitben élni...hogy, te leszel a következő olyan író, aki k*rwa jól ír +18-as és +18 mentes fejezeteket :DD Nem is...te vagy a lista első, mert nem illik magamat előre venni :P :$ Mondom, kezdek tőled tanulni dolgokat :) Nem nyitnék vitát, jó? :) :$

    Még egyszer, imádtam és kíváncsi vagyok, hogy megörvendeztetsz-e még ilyen fejezetekkel minket :D A következő fejezet címe - Szülők - eléggé felcsigázott, kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből :D

    Legyen szép heted és sok sikert a suli túléléséhez ♥ :D Holnap, ha minden jól megy, Stay with Me folytatás ;) Ma pedig...dobpergés... +18 with the One Direction: újabb bugyinedvesítő történet :) ;) :P

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hi Mace!♥
      Örülök, hogy tetszett, mert a te véleményedre különösen sokat adok az ilyen fejezetek terén, hisz magamban The Queen-nek kereszteltelek, ha ilyenekről van szó xd Nem mondanám, hogy annyira jó lett, majd még lesz és akkor fejlődök :)

      Lesz még ilyen fejezet, a következő pedig legyen meglepetés, remélem tetszeni fog!
      Neked is szép hetet! Ja és igen, olvastam az új +18-as részt, nekem szerintem ez örök kedvenc marad. A SWM folytatását pedig alig várom!

      Love, Diana

      Törlés
  5. Szia szuper tehetséges író ♥

    Ez a rész fantasztikus lett, szerintem nagyon ízlésesen írtad meg, minden elismerésem a tiéd! A dal mint mindig most is tökéletesen illett ide ;)
    Aztán a fejlécért ismét oda vagyok - ezen már meg se lepődök - most láttam csak meg igazán, hogy külsőre is mennyire összeillenek, ami szerintem külön jó!
    Alig várom a következőt!

    És köszönöm szépen a csodás fejlécet neked, gyönyörű lett ;) Hogy írjalak ki, mikor megköszönöm? Melyik blogodat hírdessem? - nem minta te rászorulnál... :D Na de te tudod.

    Szép hetet neked :) Dodóka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, blogíró barátnő!♥

      Köszönöm szépen, örülök, hogy a dal is tetszett, mert én szeretem ezt a dalt Justintól :) Én nem vettem észre, vagyis hát észrevettem, de úgy még különösen nem, de tényleg összeillenek.
      Igyekszem sietni!
      Írtam e-mail-t, abban leírtam ezeket és örülök, hogy a fejléc is tetszett.
      Love, Diana

      Törlés
  6. Nagyon, de nagyon jó rész lett :D Kérlek siess a következő részel. Meglepés az Awards menünél ;) Siess!!
    http://neverendingdream1d.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen és a díjat is! Ki is raktam és nálad is megköszöntem!♥
      Love, Diana

      Törlés
    2. Szia!
      Fejlécet szeretnék rendelni, csak nem tudom megnyitni az e-mailed, vagyis nem engedi. Kérlek írd le ide, mert már vagy hússzor próbáltam de nem engedi! :( Nagyon szépen köszönöm és bocsánat :)

      Törlés
    3. Szia!
      Semmi gond, az e-mail címem: itsmediana1d@citromail.hu

      Törlés